FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Patnáctka potvrdila, že v hale umí. V Jedovnicích skončila druhá za olomouckou Sigmou

Patnáctka potvrdila, že v hale umí. V Jedovnicích skončila druhá za olomouckou Sigmou Z n o j m o - 3. prosinec byl pro znojemskou patnáctkou ve znamení halového turnaje v Jedovnicích. Naši hráči se na vysoké úrovni účastní futsalových turnajů i v rámci základních škol, tým ze znojemské ZŠ Mládeže patří mezi nejlepší v republice. Promítlo se to i do sobotního turnaje.

 
 
 

Vybojovat z turnaje nějaký cenný kov byl pořádný oříšek, našimi konkurenty totiž byly mimo týmů Bystrce, Sparty a Svratky Brno také celky Zbrojovky Brno a Sigmy Olomouc. Hrálo se systémem každý s každým a manšaft s nejvyšším počtem bodů bral zlato. Byl jím nakonec Sigma Olomouc, ale za ní už byli naši kluci. V turnaji jsme ani jednou neprohráli, se Zbrojovkou a Sigmou jsme remizovali. Dobrý kolektivní výkon pak potvrdily i individuální ocenění. Nejlepším brankářem turnaje se stal Dominik Loskot, nejlepším střelcem kapitán Petr Šuba a nejužitečnějším hráčem týmu byl zvolen Nicolas Vašíček. „Musíme s trenérem Dvořákem pochválit kluky za dnešní výkony a kvalitu v jednotlivých zápasech,“ říká asistent kouče Milan Moravec.

VÝSLEDKY: Znojmo - Bystrc 3:1, Znojmo - Svratka Brno 6:0, Znojmo - Sparta Brno 4:1, Znojmo - Sigma Olomouc 2:2, Znojmo - Zbrojovka 2:2.

UMÍSTĚNÍ: 1. Sigma Olomouc, 2. 1. SC Znojmo, 3. Zbrojovka Brno, 4. Svratka Brno, 5. Sparta Brno, 6. Bystrc.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies