FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devítka zlatá v Rohatci, třináctka přidala stříbro

Devítka zlatá v Rohatci, třináctka přidala stříbro Z n o j m o - V Rohatci je fajn, v Rohatci se nám líbí. Bodejť by ne, z krásně zorganizovaného turnaje pod záštitou společnosti Pedro jsme odjeli dvakrát s cenným kovem. Devítka celý turnaj ovládla, třináctka skončila po penaltovém rozstřelu na stříbrné pozici.

 
 
 

Zlatá devítka a obrovský pohár

Takový víkend by člověk jen těžko pohledal. Naše devítka totiž slavila na začátku června neuvěřitelný double. V pátek ovládla finále o přeborníka okresu Znojmo, v sobotu pak v Rohatci získala nádherný pohár na Fotbal Cup Rohatec, rychlé špunty lítaly o sto šest.

ZÁKLADNÍ SKUPINA: Znojmo - Žabčice 5:3 (Grillowitzer 2, Fiala, Zdražil, Šuba), Znojmo - Senec 1:7 (Záděra 3, Grillowitzer 2, Kříž Šuba), Znojmo - Strání 2:4 (Kříž, Koukal), Horní Heršpice - Znojmo 0:12, Koukal 3, Fiala 2, Grillowitzer 2, Kříž 2, Šuba 2, Záděra), Znojmo - FM Borisa Godála 9:1 (Fiala 3, Zdražil 2, Šuba 2, Záděra, Koukal), Kyjov - Znojmo 3:4 (Koukal 3, Fiala), Znojmo - Skalica 7:1 (Záděra 2, Kříž 2, Cihlář, Fiala, Šuba)

FINÁLE: Znojmo - Nivnica (Fiala, Cihlář, Záděra, Koukal)

Stříbrná rozlučka s mladšími žáky

O pár dní později se do Rohatce vypravila i naše třináctka a byla to stříbrná rozlučka s kategorií mladších žáků. Pod vedením "superkapitána" Patrik Šeinera jsme došli neporaženi až do finále, kde se jsme si ale vylámaly zuby na penaltovém rozstřelu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies