FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Děti pomáhají dětem. Přispějte koupí kalendáře mládeže 1. SC Znojmo na dobrou věc

Děti pomáhají dětem. Přispějte koupí kalendáře mládeže 1. SC Znojmo na dobrou věc Z n o j m o - Rok 2024 už pomalu klepe na dveře a 1. SC ZNOJMO - mládež si pro vás připravila takové malé překvapení. Nástěnný kalendář pro nadcházející rok, kde jsou představeny všechny naše týmy od těch nejmenších až po borce z U19. Může to tak být pěkný dárek k blížícím se Vánocům, ale i praktická věc, kalendář totiž přijde vždy vhod. Můžete si do něj třeba zapsat, kdy hrají naše celky a podívat se, jak na hřišti válí.

 
 
 

Celý záměr má charitativní podtext. Kalendář dostal příznačný název Děti pomáhají dětem, veškerý výtěžek z jeho prodeje totiž poputuje jako podpora Dětskému oddělení Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace.

Cena nástěnného kalendáře formátu A3 je 250 Kč. Zakoupit jej můžete objednávkou na mailu miroslav.paul@1scznojmo.cz, případně ve zprávách na klubovém Facebooku a Instagramu. K vyzvednutí pak bude v sídle klubu nám. Kpt. Otm. Chlupa 3259/11, Znojmo.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies