FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Děkujeme, že jsme společně s Vámi mohli Přihrát dětem radost

Děkujeme, že jsme společně s Vámi mohli Přihrát dětem radost Z n o j m o - V loňském roce jsme poprvé uspořádali vánoční sbírku hraček pro Dětské oddělení Nemocnice Znojmo. Letos jsme na ni navázali pod heslem Přihrej dětem radost. Hraček, pastelek, různých stavebnic a mnoho dalšího se opět sešlo spousty, za což jsme nesmírně rádi. V úterý 19. prosince pak naši vánoční pošťáci vše předali přímo na Dětském oddělení.

 
 
 

Vánoční čas je časem pohody, radosti a společných chvil s rodinou či blízkými. Je to čas, který je kouzelný nejvíce pro děti, které ale mnohdy nemusí mít to štěstí a Vánoce tráví v nemocnici. A nemusí to být pochopitelně jen vánoční svátky, čas mimo domov a vlastní pokojíček je vždy těžký. Ve znojemské Nemocnici se ale snaží ze všech sil zde pobyt dětem zpříjemnit. Jsme rádi, že jsme i my, ale především vy, k tomu určitým dílkem mohli přispět právě prostřednictvím vánoční sbírky. Dárky samozřejmě zdraví nenahradí, ale mohou alespoň trochu pomoci k rozptýlení a tomu, aby malí pacienti zapomněli na své bolístky a trápení.

Do sbírky se i tentokrát zapojilo velké množství lidí, těší nás rostoucí zájem. Nepřispěli totiž jen lidé z klubu, ale i široká veřejnost, která třeba nemusí mít k fotbalu až tak blízko, za což nesmírně děkujeme. Do sbírky se také přidali naši kamarádi z přípravky FC Miroslav. Velké poděkování patří i znojemským fanouškům z ultras skupiny Okurkáři, jež taktéž nemalým dílem přispěli. Celá sbírka byla pečlivě a svědomitě svěřena do rukou předsedy 1. SC ZNOJMO - mládež Jindřichu Růžičkovi a členům výkonného výboru a trenérům Václavu Dvořákovi a Liboru Paličkovi. Právě na nich bylo dary předat Dětskému oddělení Nemocnice Znojmo. I letos nás čekalo krásné přivítání v čele s vrchní sestrou Jitkou Janíčkovou, byť víme, že zdravotnický personál zde nemá času nazbyt. Dárky přišly obhlédnout i dvě malé pacientky a reakce nadšených dětí je vždy tou nejlepší odměnou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

„Chtěl bych poděkovat všem, kdo se do sbírky zapojili. Ať jsou to lidé z klubu, hráči, jejich rodičové, příbuzní, veřejnost, zmíněná přípravka FC Miroslav, Okurkáři. Zkrátka všem, kdo ukázali dobré srdce. Zároveň mě těší, že má akce přesah a nezůstává jen klubovou záležitostí. Děkujeme i Nemocnici Znojmo za možnost krásné spolupráce“ uvedl předseda 1. SC ZNOJMO - mládež Jindřich Růžička. Souběžně s vánoční sbírkou běžel a stále běží prodej klubových kalendářů, vybraná částka taktéž poputuje Dětskému oddělení Znojmo.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies