FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Beseda a trénink s Matoušem Trmalem

Beseda a trénink s Matoušem Trmalem Z n o j m o - Ještě před Vánoci naši mládežničtí brankáři absolvovali trochu netradiční trénink, byl totiž spojený s besedou a tréninkem s odchovancem našeho klubu a aktuálně prvoligovým gólmanem Mladé Boleslavi Matoušem Trmalem.

 
 
 

Trenéři gólmanů Pavel Bulín a Honza Alexa si vždy pro své svěřenci připraví před Vánoci něco zajímavého. Minulý rok to byla návštěva Vlasty Hrubého, nyní přijal pozvání na besedu a zábavný trénink Matouš Trmal. Při povídání s Matoušem byly prvně dotazy nesmělé, ale pak se naši gólmani rozpovídali. Od brankáře Mladé Boleslavi pak dostali i podepsané kartičky a od trenérů pak za dobru práci po celý rok klubovou láhev na pití s vlastním jménem.

Ani Matouš neodjížděl s prázdnou, věnovali jsme mu klubový dres s jeho oblíbeným číslem 27, který předával člen výkonného výboru 1. SC ZNOJMO - mládež Václav Dvořák. Po té následoval již zmíněný trénink na malé umělce Městského stadionu v Horním parku, který probíhal zábavnou formu. Matoušovi děkujeme za návštěvu a přejeme mu v roce 2024 hodně úspěchů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies