FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dorostenecký víkend a sedm bodů z dvanácti možných

Devatenáctka pohrdla penaltou v poslední minutě a brala doma jen bod. Osmnáctka venku čtyřikrát inkasovala, přesto veze z Boskovic všechny body. Sedmáctka prohrála o gól, ale předvedla slušný výkon. Šestnáctka otočila nepříznivý vývoj a vyhrála o tři branky. Podrobnosti čtěte níže.

 
 
 
Sobota 4.9. 2010
Starší dorost A - U 19
1. SC Znojmo - MFK OKD Karviná 2:2 (0:1)
Branky: Benda, Vítek
Ž.K. 0
Sestava: Doleček - Peřinka, Slušný, Honz, Karásek - Chaloupka, Vítek, Jakub, Čapoun (69. Sýkora) - Benda, Šabaka

Po vydřeném bodu z Ostravy jsme změřili síly s dalším týmem ze severu Moravy. Po začátečním oťukávání se v 10. minutě po standartní situaci dostal k hlavičce Karásek a mířil nad bránu. Ve 22. minutě hlavičkoval hostující hráč a Doleček vyrazil pohotově na roh. Ve 35. minutě zachránil před hostujícím útočníkem Doleček na poslední chvíli, o minutu později už byl však na střelu karvinského útočníka Timpa krátký, 0:1.

Ve druhé půli začali hosté útočně. V 54. minutě vyrazil Doleček střelu Timpa po standartní situaci, další dorážka karvinksých šla vedle. V 60. minutě předskočil Honz útočníka hostí, nahrál Peřinkovi, který posunul na Chaloupku a jeho centr do brány namířil Benda, 1:1. Benda po vstřelené brance ožil a v 65. minutě po individuální akci nachystal míč Vítkovi a ten trefil přesne po zemi na zadní tyč, 2:1. V 74. minutě vyrovnal Legierski po krásné kolmici na 2:2. V 83. minutě centroval Benda a Šabaka ve vyložené pozici netrefil karvinskou svatyni. V 87. minutě se Benda prosadil individuálně přes tři protihráče, ale tak dlouho váhal se střelou, až trefil vyběhnuvšího brankáře do noh. V 89. minutě se probíjel do vápna Benda a hostující hráč ho nedovoleně stáhl k zemi, rozhodčí písknul penaltu. Chaloupka poslal brankáře na druhou stranu, ale ke smůle nás všech pouze do tyče. Zápas krátce poté skončil.

Mladší dorost A - U 17
1. SC Znojmo - MFK OKD Karviná 0:1 (0:1)
Ž.K 0
Sestava: Bula R. – Hlávka, Uzel, Ošmera, Kahaj – Novák, Otoupal (70. Kunst), Nováček, Pham (13. Vala) – Kráčman, Le Minh

V 7. minutě Bula posílá dlouhý výkop na Nováčka, ten hlavou prodlužuje, míč přebírá Le Minh a tísněn obránci sám před brankářem dává vedle. V 16. minutě roh Karviné na zadní tyč, osamocený hostující hráč vrací míč před branku, kde je tečován do domácí sítě, 0:1. Ve 20. minutě jsme se snažili o rychlou odpověď, kolmice Nováčka za obranu na Kráčmana, který trefuje boční síť.

Druhá půle začala šancí z 45. minuty. Kráčman vybojoval na půlce míč, kolmo posunuje na Le Minha, ten v podobné situaci jako v prvním poločase tísněn obránci dává vedle. V 59. minutě podnikli znojemští rychlý brejk, Kráčman střílí asi z 20ti metrů a brankář chytá. V 73. minutě Novák kope standardku z boku, velice dobře koplý míč nikým netečován chytá brankář hostů.

"Ve vyrovnaném utkání chybělo kousek štěstí k dosažení bodu. Kluci bojovali do samého konce a zaslouží pochvalu." pronesl po utkání asistent trenéra Roman Švarc.

Neděle 5. 9 2010
Starší dorost A - U 18
FC Boskovice - 1. SC Znojmo "B" 4:6 (1:3)
Branky: Bula V. 3, Sýkora 2, Kocián
Ž.K. 0
Sesatva: Šturala - Bock, Vítek, Karásek, Beneš - Juhaňák Luděk, Kocián, Bula V., Kazdera - Sýkora, Šabaka (78. Nováček)

Bláznivé utkání otevřela 8. minuta, když po průniku Beneše se prosadil Kocián střelou z hranice vápna přesně k tyči. Ve 12. minutě domácí spálili tutovku, když z malého vápna netrefili Šturalovu branku. Ve 13. minutě vyrovnali, když se prosadili po chybě v naší obraně. Ve stejné minutě strhl vedení opět na naši stranu Sýkora. Ve 23. minutě mohl jít sám na brankáře Bula, ale jeho střelu nakonec zblokoval dobíhající bránící hráč Boskovic. Ve 26. minutě se Bula ospravedlnil za předešlou akci a střelou k tyči zvýšil na rozdíl dvou branek.

Druhá půle nabídla ještě více branek jako první. V 67. minutě snížili domácí na rozdíl branky střelou z šestnácti metrů a v 69. minutě srovnali po nedorozumění našich obránců. V 81. minutě se po standartní situaci prosadil Bula hlavou a opět příblížil tři body našim barvám. V 84. minutě bylo zase o něco veseleji, když hattrick dovršil Bula po akci Sýkory. V 89. minutě snížili naposledy domácí na 4:5 po standartní situaci a následné střele. V samém závěru ukončil brankostroj dnešního zápasu Sýkora a stanovil konečné skóre na 4:6 pro znojemské barvy.

Mladší dorost B - U 16
FC Boskovice - 1. SC Znojmo "B" 2:5 (2:2)
Branky: Pospíchal 4, Hájek
Ž.K. 0
Sestava: Hél - Vrbka (73. Binder), Kolegar, Buriánek, Kunst - Vala (41. Nehyba), Hrazdílek, Šišlák (49. Le Minh) - Hájek, Zvěřina (62. Novák), Pospíchal

Utkání se opět jak už se tradičně stává nevyvíjelo dobře. Ve 3. minutě se domácí prosadili poprvé, když naši borci nechali na zadní levé tyči úplně volného hráče a pro toho nebyl problém otevřít skóre. Ve 24. minutě zvýšili domácí na 2:0, když se prosadili na naši pravé straně po důrazném osobním souboji. Ve 31. minutě snížil dorážkou Pospíchal po útočné akci Hájka. Ve 38. minutě zaznamenal Pospíchal dnešní druhý gól po samostatném úniku.

Druhá půle už byla jasně v naši režii. Ve 49. minutě nachystal míč Hrazdílek pro Hájka a ten strhl vedení na naši stranu. V 74. minutě krásně uvolnil Nehyba Pospíchala a ten nabídnutou šancí na hattrick nepohrdl. V 76. minutě se trefil ještě jednou Pospíchal a zapsal si na své konto čvrtý dnešní zásah, dohromady v sezóně už pátý. V 78. minutě nastřelil hráči Boskovic ještě břevno, ale vítězství se veze na jih Moravy.

" V Břeclavi jsme prohrávali o dvě branky a vyhráli jsme, dnes se to samé opakovalo. S Bystrcí jsme si zase dvoubrankové vedení nechali vzít a nakonec jsme to otočili, nevím čim to je, ale je jasné, že už se to nesmí opakovat, protože by se nám to mohlo v budoucnu vymstít. Musíme na tomto zapracovat." řekl po utkání trenér Miroslav Paul.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies