FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dorost a jeho výsledky z víkendového vinobraní

Devatenáctka dostala pětku, osmnáctka se doma střelecky neprosadila, sedmnáctka se k závěrečnému náporu nadechla pozdě a prohrála o gól, šestnáctka souboj o první místo v tabulce zvládla. Podrobnosti čtěte níže.

 
 
 
Čtvrtek 9.9. 2010
Starší dorost A - U 19
RSM Hodonín-Šardice - 1. SC Znojmo 5:2 (3:1)
Branky: Sýkora, Jakub
Ž.K. 0
Sestava: Doleček - Peřinka, Bula V., Honz, Karásek (63. Beneš) - Chaloupka, Vítek, Jakub, Bock (68. Šplíchal) - Sýkora, Šabaka (78. Juhaňák Lukáš)

Devatenáctka předehrála své utkání již ve čtvrtek, kvůli znojemskému historickému vinobraní. Do utkání vstoupili lépe domácí, když Pospiš ve vyložené pozici trefil jen Dolečkovy nohy. V 10. minutě fauloval v pokutovém území Bula a nařízenou penaltu Kuřil bezpečně proměnil. Ve 20. minutě šli domácí do dvoubrankového vedení, když se trefil Benešovský. Ve 23. minutě vystřelil Sýkora a domácímu brankáři míč přoskotačil až do sítě. Místo, aby tato branka naše borce nakopla tak opak byl pravdou a ve 38. minutě se po centru z levé strany trefil Koryčánek hlavou a uzavřel poločasové skóre na 3:1.

Druhá půle začala stejně jako první a to v jasné režii hodonínských. V 52. minutě se do míče tvrdě opřel jeden z domácích hráčů a Doleček se měl co ohánět, aby míč vyrazil. V 53. minutě už to bylo o tři branky, Bula byl v osobním souboji málo důrazný a Pospiš se nemýlil, 4:1. V 56. minutě bylo ještě hůře, když se po standartní situaci trefil hlavou Maršálek a zvýšil na hrozivých 5:1. V 86. minutě se po faulu na Sýkoru podařilo našim hráčům snížil, autorem branky byl zaskakující kapitán Jakub.

Mladší dorost A - U 17
RSM Hodonín-Šardice - 1. SC Znojmo 2:1 (0:0)
Branka: Juhaňák Luděk z penalty
Ž.K Juhaňák Luděk
Sestava: Bula R. – Hlávka, Uzel, Juhaňák Luděk, Buriánek (60. Otoupal) – Vejvalka, Nováček, Šišlák (52. Pospíchal), Kahaj - Kráčman, Hověz

V první půli se odehrávala hra převážně mezi šestnáctkami, a proto se všechny důležité okamžiky staly až ve druhé půli.

Na úvod druhé půle pozdravil Nováček brankáře domácích střelou z dálky. V 52. minutě šli domácí do vedení, když chybovali naši zadáci. V 60. minutě už to bylo 2:0, když se utěšenou střelu poslal na Bulu jeden z hodonínských hráčů. V 73. minutě po faula na Kráčmana pouze korigoval z penalty Juhaňák Luděk.

Neděle 12. 9 2010
Starší dorost A - U 18
1. SC Znojmo "B" - FK Apos Blansko 0:2 (0:1)
Ž.K. 0
Sesatva: Šturala - Bock, Vítek, Karásek, Beneš - Čapoun, Bula V., Šplíchal, Kocián (60. Juhaňák Luděk) - Sýkora, Juhaňák Lukáš (60. Šabaka)

V nedělním dopoledni, když jěště doznívali poslední dozvuky znojemského vinobraní se na náš stadionek "na Čafce" přijel představil velmi silný tým Blanska. Hosté začali lépe a ve 13. minutě šli do vedení nádhernou brankou Zavorala. Hosté byli i po této brance stále aktivnější, ale brankové příležitosti ani na jedné straně nepřicházely. Ke konci poločasu se do slibné pozice dral Juhaňák Lukáš a po něm i Bula, ale ke gólu to nevedlo. Na konci druhé půle se málem zapsal do listiny střelců opět Zavoral, ale Karásek vyhlavičkoval jistý gól z brankové čáry.

Do druhé půle vstoupili naši hráči plní odhodlání s výsledkem něco udělat. Přidali na důrazu a bojovnosti, ale k brankovému vyjádření to bohužel nevedlo. Hosté pozorně bránili a nepustili naše borce do žádne větší příležitosti a naopak v 81. minutě Trtílkem pojistili své vedení druhým gólem. Do konce zápasu si blanenští svůj náskok pohlídali a odvezli si z jihu Moravy nejen burčák, ale i tři body za vítězství 2:0.

Mladší dorost B - U 16
1. SC Znojmo "B" - FK Apos Blansko 2:1 (2:0)
Branky: Kunst z penalty, Ošmera
Ž.K. 0
Sestava: Chmela - Ošmera, Kolegar, Buriánek, Kunst - Vala, Hrazdílek, Nehyba (45. Vrbka) - Le Minh (57. Novák), Zvěřina (45. Pospíchal), Hájek (64. Binder)

Vyvrcholením víkendu byl souboj šestnáctky o první místo. V zápase hrál první s druhým a na hře to bylo vidět. Zápas byl velmi kvalitní. V 19. minutě se dral do šestnáctky Le Minh a byl sražen k zemi, následnou penatlu proměnil Kunst. Ve 22. minutě se po rohovém kopu ve skrumáži nejlépe orientoval Ošmera a dorazil míč do sítě. Do konce poločasu bylo vidět jěště několik pěkných kombinací, které ocenili příznivci potleskem, ale využity nebyly.

Začátek druhé půle pokračoval ve slibném tempu a kvalitě. V 59. minutě se podařilo hostům snížit střelou z hranice vápna na zadní tyč brankáře Chmely. Od této doby se naši chlapci strachovali o výsledek. Přestali jsme hrát naši hru a soupeř nás zatlačil. Blanenští si vytvořili několik slibných šancí, ale neproměnili je nebo je zneškodnil bezchybný Chmela. Do konce utkání jsme měli i my šanci rozhodnout, ale pár brejků už jsme nedokázali využít a tak se na skóre už nic nezměnilo.

"S výsledkem a s předvedenou hrou v prvním poločase jsme spokojený. Škoda druhé půle, kdy jsme odstoupli od naší hry a ještě jsme se báli o výsledek." řekl po utkání trenér Zdeněk Mička.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies