FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dorostenci hráli o víkendu ve Zlíně

Devatenáctka mělo blízko k bodu, ale srazilo ji vyloučení a neproměněná penalta. Sedmnáctka překvapila a veze tři body za ubojované vítězství.

 
 
 
Neděle 26.9. 2010
Starší dorost A - U 19
FC Tescoma Zlín "B" - 1. SC Znojmo 4:1 (1:0)
Branka: Matůškovič
Ž.K. Slušný, Peřinka
Č.K. Peřinka
Sestava: Šturala- Peřinka, Slušný, Honz (78. Vítek), Chaloupka - Benda, Bula V. (84. Nováček), Šplíchal, Jakub, Matůškovič - Šabaka (78. Juhaňák Luděk)

Utkání se odehrálo za stálého mrholení. V našich barvách se představila nová akvizice a to Matůškovič Petr ze Zbrojovky Brno, který přicházi na hostování.

Domácí začali impozantně, po pár sekundách přišel centr do velkého vápna, kde byl nekrytý Baran a otevřel skóre. Ihned po rozehrávce se po přihrávce Bendy řítil sám na brankáře Šabaka, ale trefil pouze jeho nohy. Z dalšího průběhu stojí za zmínku nebezpečná střela domácích nad bránu a střela Chaloupky taktéž nad. Ve 30. minutě se po pěkné kombinaci dostal do velkého čtverce Chaloupka a byl sražen, penalta. Na puntík si postavil míč nový hráč Matůškovič a bohužel pro naše barvy nedal, když trefil brankáře.

Hned po několika minutách druhé půle bylo srovnáno. Matůškovič si naběhl na přihrávku Bendy a patičkou rozvlnil síť, bězela 51. minuta. V 54. minutě se poroučel do sprch Peřinka, když dostal druhou žlutou kartu. Obraz hry se změnil a domácí přebrali otěže zápasu. V 58. minutě nejprve hlavičkoval zlínský hráč vedle Šturalovy branky, avšak v 66. minutě se ujali domácí vedení, když se po dorážce z blízka prosadil Jasenský, 2:1. V 67. minutě mohl srovnat po příhravce Matůškoviče Benda, ale jeho střelu přes brankáře domácích vykopl jeden z hráčů z brankové čáry. V 81. minutě se po standartní situaci dostal míč na hranici velkého vápna k Manďákovi a ten zvýšil na 3:1 pro Tescomu. V 88. minutě uzavřel skóre utkání na konečných 4:1 Kopečný, když chyboval náš stoper Slušný.

Mladší dorost A - U 17
FC Tescoma Zlín "B" - 1. SC Znojmo 2:3 (0:0)
Branky: Hověz 2, Nováček
Ž.K 0
Sestava: Bula R. - Vejvalka, Juhaňák Luděk, Pham, Kolegar - Vala, Nováček, Le Minh, Pospíchal - Hověz, Kráčman

Utkání mladších nechybělo od úvodního hvizdu nasazení a bojovnost obou týmů. Naši hráči hráli více na polovině domácích, ale bez brankového efektu. V průběhu první půle měl šanci ke skórování Le Minh po útočné akci Hověze, ale špatně trefil míč na mokrém terénu. Další možnost měl Pospíchal, ale jeho utěšená střela proletěla vedle branky.

Do druhé půle vstoupili lépe zlínští "ševci", když po chybě a nedorozumění naší obrany trefil Višněvský ve 46. minutě hlavou přesně. V 50. minutě srovnal Nováček po standartní situaci Kolegara. V 56. minutě zapomněli domácí na rychlíka Hověze, který se řítil sám na branku a po "blafáku" na brankáře zvýšil na 2:1 pro naše barvy. V 62. minutě vyvezl míč Le Minh, přihrál opět Hovězovi, který angličanem zvýšil na 3:1. O pár minut měl šanci Pospíchal, ale brankář jeho střelu vytáhl na roh. Domácí dokázali minutu před koncem snížit na rozdíl jediné branky a trefil se opět Višněvský. Kluci však vítězství udrželi a odváží si vydřené tři body.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies