FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Přípravka hlásí

Po delší pauze se opět přihlásil trenér přípravky, aby sdělil, co je u našeho potěru nového:

 
 
 

Naše přípravkové B v posledním zápase potvrdilo první místo v okresní soutěži výhrou nad Jevišovicemi v poměru 4:0. Totéž zopakovalo naše A, když v rozhodujícím zápase o první místo vyhráli s Moravským Krumlovem 3:0 góly: Slabý Pavel, Kochan Daniel a Navrátil Adam. V druhém duelu si poradili s Miroslaví 8:0,po poločase 6:0.

O víkendu jsme hráli turnaj O pohár starosty města Znojma. Zúčastnilo se 5 týmů: 1. Sc Znojmo B, C, Jevišovice, Božice a Moravské Budějovice. Naše B mužstvo vyhrálo s přehledem, dali jsme 17 gólů a nedostali ani jeden.
Umístění: 1.místo - 1. SC Znojmo B, 2. místo - 1. SC Znojmo C, 3. místo Jevišovice, 4. místo Božice a poslední Moravské Budějovice.

Ještě od 22.6. máme soustředění v Lančově a potom hurá do další sezóny, ale to bude asi bída, protože nám skoro všichni hráči odchází do žáků. Budeme budovat komplet nový mančaft. Ve středu hrajeme Krajské finále O pohár předsedy JMFS.Bude se účastnit naše A a pravděpodobně C.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies