FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.SC Znojmo - Zbrojovka Brno "B" 1:0

1.SC Znojmo - Zbrojovka Brno Další z přípravných zápasů

 
 
přípr., středa 15.2.2012
FC Zbrojovka Brno B - 1.SC Znojmo FK  0:1  (0:0)
75.Mička
1.SC Znojmo FK: Hrubý – Sukup (46´Švarc), Yonov, Mička, Cihlář (46´ Hříbek) (53´ Sukup) – Šmahaj, Lacko (46´ Hnaníček) – Mudra (46´ Lukáš), Zifčák (46´ Mandula), – Vašíček (46´ Mandula), Rolinc (46´Okleštěk)

Komentář k zápasu

Dalším zápasem pokračovala příprava na jarní část ligy v Brněnských Ivanovicích na umělé trávě proti rezervě Zbrojovky Brno. Za proměnlivého počasí (chvíli sněhová přeháňka, chvíli zase slunečné počasí) se utkání Znojemskému klubu moc nevyvedlo. Spokojenost může být snad jen s výhrou. Vrásky trenérům přibyly opětovným zraněním Lukáše a Hříbka.

Po pár minutách nepřesností na obou stranách, si oba týmy vytvořily několik menších šancí, ale ani jedno družstvo je nedokázalo využít stoprocentně. Jen jednu jedinou dotáhlo Znojmo do konce, a to ve 35´, kdy centr z pravé strany zužitkoval hlavou Cihlář. Praporek pomezního ale signalizoval postavení mimo hru. Po pětačtyřiceti minutách tak zůstal stav na ukazateli 0:0.

Do druhého poločasu se šlo opět s větším střídáním. Domácí měli velikou příležitost v 58´, kdy se dostali do přečíslení a v pokutovém území zachraňoval náš obránce jen za cenu faulu. Rozhodčí , musíme přiznat, odpustil Znojmu penaltu. Na znojemské straně měl velikou šanci Yonov, když „gólovku“ poslal hlavou vedle pravé tyče. A tak musela přijít až 75´ , rohový kop, posunutí míče hlavou až na Mičku a ten vstřelil jedinou branku zápasu. V poslední desetiminutovce se oba týmy dostaly do brankových příležitostí, ale nepotěšili ani trenéra Kafku na brněnské lavičce a ani trenéry na té znojemské.

V pondělí 20.2.2012 pokračuje příprava zápasem v Olomouci se Sigmou B, a to ve 13°°.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies