FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Příbram dominovala a připsala si proti naší juniorce vysokou výhru

Příbram dominovala a připsala si proti naší juniorce vysokou výhru P ř í b r a m / Z n oj m o - Jarní vstup naší juniorky do jarní část Juniorské ligy se nesl v podzimních duchu. Poslepovaná sestava nedokázala odolat kvalitě příbramského týmu a ze středu Čech si odvezla nepříjemný dárek v podobě šesti gólů. První půli ovládl gólově Jan Vošahlík, který vstřelil dvě branky. V druhém dějství přidala Příbram ještě další čtyři zásahy. Důvod k radosti nevyvolalo ani zranění Petra Vavříka, který musel ještě v první půli střídat.

 
 
20.kolo, pondělí 22.2.2016
1.FK Příbram - 1.SC Znojmo FK  6:0  (2:0)
Branky: 24. a 26. Vošahlík, 52. Hlinka (pen.), 63. Kilián, 80. Hájek, 85. Brandner
ŽK: 51. Z. Hříbek
Rozhodčí: Houdek - Kožár, Dobrovolný
1.FK Příbram: Kočí – Junek, Divíšek, Suchan (63. Hájek), Kilián, Brandner, Hlinka (c), Vošahlík (85. Červeňák), Šabala (67. Kurtiašvili), Karaklajič (80. Pašalič), Moravec.
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Vavřík (15. Landšperský), Cheredea, Pelán (80. Franc), Bělíček, Z. Hříbek Alaca, Nehyba (c), Fukal (46. T. Procházka), Bogner (80. Švejda), Stehlík.

Komentář k zápasu

Do Příbrami jsme odcestovali v poslepované sestavě a bez výraznějších posil z A-týmu. Tým byl naopak doplněn několika dorostenci, stoperské duo Hříbek - Pelán mělo v nohách včerejší přípravný zápas s Moravskými Budějovicemi za U19. Příbram naproti tomu vyrukovala například z čerstvou posilou - zkušeným Janem Vošahlíkem. A ten byl také hlavní postavou první půle, ale k tomu se ještě dostaneme. Příbram od úvodu utkání diktovala tempo a hned v první desetiminutovce si vypracovala tři velké šance. Hlinka ale zamířil nad a Šabalu s Vošahlíkem skvělými zákroky vychytal Kuba Konvalina.

Zuby nehty jsme tak drželi bezbrankovou remízu a odolávali tlaku domácích. Navíc jsme v 15. minutě přišli o Petra Vavříka, který musel nuceně střídat kvůli zranění. Ztráta jednoho z nejzkušenějších hráčů v kádru byla pro naše mladíky velkou ranou, o to hůře, že ve 24. minutě poprvé udeřil Jan Vošahlík, který po pasu z pravé strany doklepl ve vápně skluzem míč do prázdné brány. Obdobně snadnou pozici měl i o dvě minuty později. V závěru se ještě snažila Příbram navýšit skóre. Moravcovu ránu však reflexivně vytáhl Konvalina a ve 45. minutě mu pomohla tyč.

Druhé dějství pro nás nezačalo dobře. V 51. minutě podnikli domácí rychlý brejk a Brandner byl faulovaný v pokutovém území. Následnou penaltu pak proměnil Štěpán Hlinka, proti prudké ráně k tyči neměl Konvalina šanci, byť vystihl její směr. O tři minuty později si pak mohl udělat radost hattrickem Vošahlík, hlavičkoval ale těsně vedle.

Příbram byla i nadále při chuti a vstřelila ještě tři branky. David Kilián se prosadil přízemní střelou zpoza vápna, v poslední desetiminutovce se pak z gólu radoval Adam Hájek a Patrik Brandner. Od většího přídělu nás zachránil Kuba Konvalina. Jediné ohrožení příbramské brány v utkání měl na svědomí Roman Nehyba. Ve druhé půli mu sice nevyšel přímý kop z dobré vzdálenosti, jeho pokus zhruba ze sedmnácti metrů už měl ale dobré parametry a Kočí se musel protáhnout.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies