FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První třinecká mise úspěšná, juniorka si připsala výhru

První třinecká mise úspěšná, juniorka si připsala výhru T ř i n e c / Z n o j m o - Zajímavá shoda okolností způsobila, že nás dvakrát ve dvou dnech zavede cesta do Třince. Tu první již máme za sebou. Přesně den před A-týmem sehrál svoje utkání v Třinci náš juniorský tým a nevedl si vůbec špatně, ba naopak. Mohli jsme slavit výhru 2:0 po brankách Honzy Landšperského (viz. foto) a Jindry Stehlíka. Výhra je i dobrým návodem pro naše Ačko, na nějž čeká v úterý odpoledne důležitá bitva o ligové body.

 
 
24.kolo, pondělí 21.3.2016
FK Třinec - 1.SC Znojmo FK  0:2  (0:1)
Branky: 39. Landšperský, 48. Stehlík
Rozhodčí: Jan Machálek – Pavel Peřina, Stanislav Pochylý
FK Třinec: Adamuška – Stříž, Kučera (C), Lanc (46. Formela), Kalfas – Foitzik – Kantor (77. Lasota), Samiec, Jaworski (64. Pustka), Zimka – Latocha (36. Puczok).
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Cihlář (C), Garčic, Fukal, Bělíček – Bogner (90. Šurkala), Kolařík, Šumbera, Landšperský – Yilmaz (81. Švejkar), Stehlík.
Počet diváků: 100

Komentář k zápasu

I do tohoto duelu zasáhl kapitán A-týmu Tomáš Cihlář, který se rozehrává po zranění. V tomto utkání tak převzal jako nejstarší člen i kapitánování v juniorce. Nechyběl ani Šimon Šumbera, který tak završil svoji sérii utkání v Juniorské lize před vypršením trestu za žluté karty v seniorské kategorii. Hned v úvodu duelu jsme ale mohli prohrávat. Naší chyby v rozehrávce využil Zimka, který směřoval na Konvalinu, ten mu však skórovat nedovolil a následná dorážka šla vedle. Štěstí jsme měli i v 11. minutě, kdy Latocha orazítkoval tyč. Jinak to ale byla vyrovnaná bitva. Ba naopak, i my jsme dokázali zahrozit.

V 30. minutě se k odvážnému voleji odhodlal Yilmaz a jen těsně přestřelil. Poté opět zvonila branková konstrukce. Kuba Konvalina si v zápasu dobře postavil tyče a tentokrát ho zachránilo po hlavičce Samiece břevno. A tak se blýskalo na druhé straně. Patrik Bogner a Jan Landšperský si vzpomněli na spolupráci ze staršího dorostu z minulé sezóny a vymysleli vedoucí branku. Druhý jmenovaný zužižkoval pas na přední tyč.

Klid na kopačky nám pak hned v úvodu druhého dějství přinesl Jindřich Stehlík. Vyhnul se ofsajdové pasti a poradil si i s brankářem Adamuškou. Definitivně rozhodnout mohl v 56. minutě Yilmaz, který se šikovně uvolnil, pak však prováhal ideální možnost k nahrávce Stehlíkovi. A tak z toho mohlo být ještě drama, ovšem Jaworski nechal vyniknout Konvalinu a Foitzikův volej pouze rozvlnil boční síť.

Ve zbývajících minutách jsme si již nadějný náskok pohlídali a navázali tak na zlepšené výkony z posledních dvou zápasy. V tabulce se tak pomalu šplháme ze dna. Na Budějovice již nyní ztrácíme pouhý bod. Ovšem Jihočeši mají hned čtyři utkání k dobru.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies