FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
2.kolo, sobota 12.8.2023
1.SC Znojmo-mládež, spolek - 1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)  1:7  (1:2)
Branky: 25. Rojka - 42. a 55. Kolínek, 60. a 69. Blaha, 86. a 89. Hruška, 30. Tichánek.
ŽK: P. Čížek (ZNO).
Rozhodčí: Bodeček - Brezáni, Černý.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: J. Koukal - Brzobohatý, Petr Šuba, Rojka, Peca (66. M. Minařík), V. Daniel (c), Matajs (66. Kolman), J. Krejčí, Souček, Čermák (81. Pekár).
1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště): Obal - Šimoník, Valášek, Mikula, Mlýnek (46. Novák), Hruška, Tichánek (c), Horný (71. Burda), Kolínek, Holič (71. Zemánek), Blaha.

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): Do utkání jsme vstoupili tak jak jsme chtěli. V úvodu hrát aktivně a vysoko. S tím měl soupeř problémy a i díky tomu jsme si vytvořili dost herních situací. Z jedné z nich jsme šli do vedení 1:0. Hra směrem dopředu vůbec nebyla špatná a navázali jsme nato, co se nám dařilo vepředu v letní přípravě. Naopak, kde nám to opět začalo drhnout a co se potom, co jsme ustoupili z aktivity, ukázalo, byla hra směrem dozadu. Velké hřiště, které jsme pomalu zkracovali, prostory, do kterých jsme vystupovali pozdě nebo vůbec, nás stály dvě branky střelou zpoza šestnáctky po špatném dostoupení.

O poločase jsme na tyto aspekty posouvání, přebírání hráčů, komunikaci, zajišťování vystupování a zavíráni prostorů kladli důraz. S vidinou něco s výsledkem udělat, jsme nastoupili do druhé půle. Bohužel po 10 minutách, kde jsme herní situaci na půlce řešili natřikrát špatně, jsme soupeři nabídli branku na 3:1 a tam se utkání zlomilo. U nás se nakupila spousta ztrát, z čehož vyplýval velký fyzický výdej, kdy jsme hráli pouze bez míče. Když už jsem získali balón, místo, aby jsme se snažili míč podržet a vrátit se k naší hře, tak jsme jednoduše balony odevzdávali a jen čekali, co soupeř vymyslí. Jestli už v první půli jsme byli v obranné čtveřici špatní, tak ve druhém poločase jsme to posunuli ještě výš. Absolutní nekomunikace, odevzdanost, strach a následně postupné fyzické vyčerpání ostatních řad, kde jsme soupeře nechali kombinovat na velkém prostoru a otevírali jim prostory, které využil a začal si s námi dělat co chtěl.

Největším zklamáním je přístup hráčů v druhé půli, kde to takřka nechali ležet na hřišti a jako by jim bylo jedno, co se tam děje a s jakým výsledkem odejdou. To, co jsme předvedli v druhé půli, absolutně neodpovídá tomu, na čem jsem pracovali a čeho jsme schopni. Jako by jsme v poslední době nic nedělali. Nezbývá nám nic jiného, než do toho jít po hlavě a odčinit výkon z druhé půle v následujících utkáních.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies