FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
3.kolo, sobota 19.8.2023
SK Hanácká Slavia Kroměříž - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  5:2  (0:2)
Branky: 81. a 87. Jakeš, 83. a 89. Zichala, 90+1. Stavinoha - 14. Petr Šuba, 17. V. Daniel.
ŽK: Čečatka - J. Krejčí.
Rozhodčí: Svoboda - Tomanec, Zicháček.
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Čečatka - Čermák, Dalziel (78. Jakeš), Dokoupil (c), Gabrhelík (65. Stavinoha), Kolkop, Olejníček, Panzar (65. Knapík), Vojtek (65. Skácel), Zichala, Stabilini.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: J. Koukal - Brzobohatý, M. Minařík (78. Kolman), Petr Šuba (68. P. Čížek), Rojka, Peca, V. Daniel (c), Matajs, J. Krejčí, Souček, Čermák.

Ohlasy

Vladimír Avramov (trenér Kroměříže): Zápas proti Znojmu byl velmi vyrovnaný. Od začátku se rodily šance na obou stranách. Bohužel po našich velkých chybách v obraně jsme umožnili, aby soupeř šel do dvoubrankového vedení už v prvním poločasu. Kluci se nevzdávali a od začátku druhého poločasu si opět vytvářeli gólové příležitosti, ale v zakončení nám chyběl větší klid a kvalita. Jsem moc rád, že kluci pak v posledních deseti minutách vstřelili pět branek a zaslouženě vyhráli. Musím je pochválit za velkou touhu vyhrát a taky klukům co naskočili z lávky, že přidali na kvalitě hry.

Patrik Korčák (trenér Znojma): Od začátku utkání na hráčích bylo vidět, že chtějí odčinit utkání se Slováckem. Soupeř na nás nastoupil s vysokým presinkem, nacož jsme dobře zareagovali a rychlým přechodem a vysokým postavením krajních obránců jsme se dostávali do několika šancí z křídelních prostorů, kde jsme soupeře přečíslovali, a ze kterých jsme vytěžili dvě branky a ujali se vedení 2:0. Soupeři se dokonce poločasu podařilo nastřelit tyč ze střední vzdálenosti a krom závěrečného tlaku ze standardních situací, ve kterých měl jednoznačnou výškovou převahu neměl nic jiného. Až na několik herních situací, kde jsme nezměnili těžiště hry v přechodové fázi, byl z naší strany poločas povedený. Kompaktní týmový výkon a spousta situací, kde jsme se do útočné fáze dostávali ve velkém počtu.

Ve druhé půli jsme pokračovali ve výkonu z první půle, až do 75. minuty, kdy se soupeř jednoduchými nákopy postupně dostával do tlaku. Špatným řešením situace před pokutovým územím v 81. minutě jsme nabídli soupeři se dostat zpět do utkání. V ten moment jsme se úplně vytratili a nastal totální výbuch. Strach, nekomunikace spousta individuálních chyb měly za následek ještě 4 obdržené branky během zbývajících 9 minut. Pozitivní věcí na utkání je to, že po většinu utkání dokážeme hrát dobrý fotbal a být nebezpeční. Negativní je, že jsme vybouchli ve druhém utkání v řadě. Místo abychom hru chytře rozkouskovali, drželi míč na kopačkách a měli hru pod kontrolou, tak dovolíme takovou otočku. Momentálně je potřeba se do toho obout a ne úplně špatný herní projev podložit i výsledkem. Chytnout se a zvednout se zejména po mentální stránce, abychom zvládali závěrečné pasáže nebo zlomové body utkání.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies