SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

U19: Mise nováčci úspěšná, porazili jsme i Svratku Brno

U19: Mise nováčci úspěšná, porazili jsme i Svratku Brno B r n o / Z n o j m o - V úvodních kolech Moravskoslezské dorostenecké ligy nám los přisoudil hned tři nováčky. Předchozí zápasy s Hranicemi a Spartou Brno byly vítězné, na podzim nás tak čekala z noviců už jen Svratka Brno. Na její půdě jsme si připsali těsně vítězství po brance Filipa Prycla z 11. minuty.

 
 
6.kolo, neděle 8.9.2024
FC Svratka Brno - 1.SC Znojmo-mládež  0:1  (0:1)
Branky: 11. Prycl.
ŽK: Řepa (Znojmo)
Rozhodčí: Kolář - Šustr, Mackay.
FC Svratka Brno: Kubíček - Přibyl (46. Durek), Havlů (86. F. Hloušek), Vlasák, Řezník, Hořava, Bělík, Kratochvíl (46. Řezáč), Albrecht (c), Havlík (76. O. Hloušek), Polóni.
1.SC Znojmo-mládež: Plicka - Kosmák, T. Drozd, Pet. Šuba, Brzobohatý (81. V. Daniel), Š. Kříž, Řepa (c), Prycl (84. Malina), Durda, Bernát, Dzhuhan (67. F. Štěpánek)

Komentář k zápasu

Po dvou prohrách v řadě se chtěla naše devatenáctka opět vrátit na vítěznou vlnu. Oproti předchozím dvěma duelům proti nováčkům jsme však cestovali na půdu soupeře, který chtěl navíc uzmout svoje první vítězství v sezoně, což se mu ale naštěstí nepovedlo. „Těžký zápas s nováčkem soutěže na malém hřišti a navíc na povrchu, který absolutně negoval jakoukoliv snahu o kombinaci. Jsme spokojeni s přístupem kluků k utkání – všichni byli emočně v zápase, žili jím – bylo vidět, že si uvědomují, že potřebujeme zápas po dvou porážkách zvládnout,“ kvitoval trenér František Havlík. Byť jsme vstřelili vítězný gól už v 11. minutě zásluhou Filipa Prycla, zápas jsme si notně zkomplikovali tím, že další možnosti už jsme v branky přetavit nedokázali. Domácí tak stále cítili šanci. „Neproměňováním šancí jsme si udělali zápas těžký až do konce, kdy jsme určitě měli, především v 1. poločase a na začátku druhého, odskočit na dva góly,“ komentoval kouč a vzápětí doplnil. „Utkání jsme ale, až na jeden výpadek v obranné činnosti ve druhém poločase, za což nás domácí v gólovce nepotrestali, zvládli. V kontextu celého utkání hodnotím výhru jako zaslouženou.“

Výhra nad Svratkou byla čtvrtou v sezóně a do tabulky jsme tak zatím zapsali 12 bodů a momentálně se pohybujeme na pátém místě. Už v příštím kole nás však čeká v sobotu od 10:30 na domácí půdě lídr tabulky - Sigma Olomouc B, a to bude pořádný test.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): Těžký zápas s nováčkem soutěže na malém hřišti a navíc na povrchu, který absolutně negoval jakoukoliv snahu o kombinaci. Jsme spokojeni s přístupem kluků k utkání – všichni byli emočně v zápase, žili jím – bylo vidět, že si uvědomují, že potřebujeme zápas po dvou porážkách zvládnout. Neproměňováním šancí jsme si udělali zápas těžký až do konce, kdy jsme určitě měli, především v 1. poločase a na začátku druhého, odskočit na dva góly. Tady nás momentálně tlačí bota – do šancí se dostáváme, ale efektivita nám opět chybí.

Utkání jsme, až na jeden výpadek v obranné činnosti ve druhém poločase, za což nás domácí v gólovce nepotrestali, zvládli. V kontextu celého utkání hodnotím výhru jako zaslouženou.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies