FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
4.kolo, neděle 26.8.2018
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Sparta Brno  2:6  (0:5)
Branky: 47.STix, 68.Vaníček - 4. a 14.Adámek, 9.Schulz, 24.Kříž, 25.Golda, 42.Paulík
ŽK:
ČK:
Rozhodčí:

Ohlasy

hodnocení trenéra F.Havlíka

Zápas s výborným soupeřem byl pro nás doslova a do písmene studenou sprchou. Do utkání jsme sice vstoupili aktivně, pak jsme ale udělali individuální chybu, za kterou nás soupeř potrestal, a hra se nám zhroutila. Chyběl pohyb, důraz, soupeře jsme nedostupovali, prohráli jsme většinu osobních soubojů. Když se k tomu přidaly hrubé individuální chyby a kvalita soupeře, tak to byl debakl již v 1. poločase.

Do druhého poločasu jsme vstoupili se změnami v sestavě a vrátili jsme se k rozestavení z minulé sezóny. Herně i výsledkově jsme se zvedli a zápas jsme tak dohráli alespoň se ctí.

Do dalších zápasů se vrátíme k rozestavení z minulé sezóny, protože nám v obranné fázi nefunguje střed hřiště. Vrátíme se k čtyřčlenné obraně s defenzivním záložníkem a věřím, že se zvedneme herně i výsledkově.

Výrazně přidat ale musíme zejména v přístupu v samotném utkání – přidat na důrazu a na pohybu – bez toho nám změna rozestavení nepomůže !!!

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies