FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Příprava U16 a U17 v plném proudu

Z n o j m o - Nejen juniorka, ale i naše ostatní mládežnické týmy jsou v plné přípravě. Konkrétně se zaměříme na U17 a U16. Obě věkové už mají za sebou první přípravné zápasy a utkání v rámci Memoriálu Vlastislava Marečka. A zatím si vedou úspěšně. Sedmnáctka má za sebou dvě výhry a i šestnáctka vstoupila do přípravy dobře - jednou remízou a výhrou. Více u výsledcích a dalším průběhu přípravy v článku.

 
 
 

Mládežnickým týmům 1.SC Znojmo FK kategorie U17 a U16 začala 10. července příprava na novou sezónu 2013/14. Oba celky jsou účastníky Memoriálu Vlastislava Marečka. A jelikož první zápasy turnaje jsou naplánovaný před startem sezóny, staly se ideálním prostředkem pro kvalitní přípravu. Mimo zápasů na Memoriálu Vlastislava Marečka čeká zmíněné kategorie ještě několik přípravných utkání a také herní soustředění v Litohoři u Moravských Budějovic.

Memoriál Vlastislava Marečka se hraje na počest stejnojmenného zesnulého trenéra. Tento hrají všechny týmy se statutem SCM (Sportovní centrum mládeže). 42 týmů je rozděleno do osmi základních skupin, z nichž dva nejlepší kluby postoupí do vyřazovací části turnaje. Znojmo se v základní skupině C střetne se Zbrojovkou Brno, Slováckem, Hodonínem a Vyškovem. Vedoucí našeho SCM Miroslav Steinhauser zvolil variantu odehrání utkání jako součást přípravy.

Sedmnáctka vstoupila do přípravy dvěma výhrami

MFK Vyškov U17 - 1. SC Znojmo FK U17 4:7 (Memoriál Vlastislava Marečka skupina C - 20.7.2013)
Branky Znojma: Landšperský 2, Fukal 2, Kříž J., Macan, Ondrák.

Sestava Znojmo: Jaroš - Krátký, Fryš, Dobrovolný, Hříbek - Ondrák, Halkoci, Fukal, Macan - Landšperský, Kříž J., na střídání: Tuza.

Trenér Róbert Kafka k zápasu: Utkání splnilo svůj účel. Jsme v plné přípravě a ladíme formu na mistrovská utkání. Jsem rád, že jsme se prosadili střelecky, ale inkasovaných branek je mnoho.


MSK Břeclav U17 - 1. SC U17 0:3 (Přípravné utkání - 23.7.2013)
Branky Znojma: Švejkar, Ondrák, Macan.

Sestava: Jaroš - Kříž J., Fryš, Dobrovolný, Hříbek - Ondrák, Halkoci, Fukal, Macan - Landšperský, Tuza na střídání: Švejkar, Tóth.

Trenér Róbert Kafka k zápasu: Vyhráli jsme zaslouženě. Opět se opakuji, jsme v plné přípravě a utkání splnilo účel toho, že jsme si zahráli a vyplnili tréninkový proces utkáním.

Remíza a výhra, to je zatím bilance U16

MFK Vyškov U16 - 1. SC Znojmo FK U16 1:1 (Memoriál Vlastislava Marečka skupina C - 20.7.2013) Branka Znojma: Švejda.

Sestava Znojmo: Anderle - Kubejka, Svoboda, Fiala, Peřinka - Kulíšek, Krula, Švejda, Krejčí - Liška, Bastl.

Miroslav Steinhauser k zápasu: Utkání jsme nezačali dobře a hned v úvodu jsme inkasovali. Do utkání jsme vstupovali z plného tréninku, proto byl náš výkon takový utahaný. Po prvním utkání jsem zjistil, že nás čeká mnoho a mnoho práce.


MSK Břeclav U16 - 1. SC Znojmo FK U16 1:8 (Přípravné utkání 1 - 23.7.2013)
Branky Znojma: Krula 4, Kubejka 2, Švejda, Tóth.

Sestava Znojmo: Anderle - Tóth, Fiala, Bastl, Svoboda - Kulíšek, Švejda, Šmíd, Švejkar - Krula, Kubejka.

Trenér Miroslav Steinhauser k zápasu: Utkání se hrálo za úmorného vedra. Výsledek je sice jednoznačný, ale herně to není dobré. Stejně jako jsem hodnotil minulé utkání, je před námi hodně práce. Mužstvo se musí zdokonalovat jak po technické, fyzické tak i taktické stránce a na tom budeme velmi pracovat.

Další program U16 a U17 v přípravě

27.7.2013          Memoriál V. Marečka - RSM Hodonín U17 - 1.SC Znojmo FK U17 
                   (13:30 hřiště Hodonín)
27.7.2013          Memoriál V. Marečka - RSM Hodonín U16 - 1.SC Znojmo FK U16 
                   (15:30 hřiště Hodonín)
29.7. - 1.8.2013   Soustředění Litohoř 
                   (v jednání je jedno přípravné utkání během soustředění pro každou kategorii)
3.8.2013           Soupeř v jednání pro obě kategorie
7.8.2013           Memoriál V. Marečka 1. FC Slovácko U17 - 1.SC Znojmo FK U17 
                   (čas a místo bude upřesněno)
7.8.2013           Memoriál V. Marečka 1. FC Slovácko U16 - 1.SC Znojmo FK U16
                   (čas a místo bude upřesněno)
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies