FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Účinkování U17 a U16 v Memoriálu V. Marečka

Z n o j m o - Znojemské mládežnické týmy kategorie U17 a U16 mají za sebou druhé zápasy základních skupin Memoriálu Vlastislava Marečka. Zatímco o U17 si připsala ke třem bodům v tabulce další bod za remízu s Hodonínem, jejich o rok mladší kolegové se stejným soupeřem prohráli. V tabulce tak mají zatím jediný bod.

 
 
 

RSM Hodonín U17 - 1.SC Znojmo FK U17 3:3
Branky Znojma: Ondrák 2, Jaroš

Sestava: Kubejka - Hříbek, Fryš, Dobrovolný, Kříž J. - Ondrák, Tuza, Fukal, Macan - Landšperský, Jaroš.

Trenér Róbert Kafka k zápasu: Hrálo se ve velkém horku a my jsme tomu hru nepřizpůsobili. Místo abychom podrželi míč, zklidnili hru a nechali soupeře běhat, ztráceli jsem lehce míče a utkání nás stálo hodně sil. Děláme v obranné fázi trestuhodné chyby, proto dostáváme branky.


RSM Hodonín U16 - 1.SC Znojmo FK U16 3:0

Sestava: Anderle - Kulíšek, Fiala, Dufek, Tóth - Šmíd, Procházka, Krejčí, Švejkar - Trmal, Jordán.

Trenér Miroslav Steinhauser k zápasu: Dnes to bylo utkání dvou rozdílných poločasů. V první půli byla naše hra katastrofální, bez pohybu, nasazení a vůli chtít vyhrát. Druhá půle byla z naší strany dobrá, soupeře jsme začali přehrávat a měli jsme územní převahu, avšak vstřelit branky se nám nepodařilo.


Další program Memoriálu Vlastislava Marečka

5.8.2013 10:001.FC Slovácko U17 - 1.SC Znojmo FK U17
5.8.2013 12:00 Memoriál Marečka 1.FC Slovácko U16 - 1.SC Znojmo FK U16

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies