FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

O víkendu z mládežnických týmů vítězně pouze U13

Z n o j m o - Na výhru U17 z minulé středy dokázala o víkendu navázat pouze U13, která si poradila vysokým poměrem s Líšní. Ostatním celkům už se zdaleka tak nedařilo. Například U19 ale předvedla statečný výkon na hřišti lídra tabulky z Vítkovic a nakonec podlehla soupeři jen velmi těsně. Věříme, že další víkend bude pro naši mládež výsledkově plodnější.

 
 
 

U19

22. kolo / Městský FK Vítkovice - 1.SC Znojmo FK 3:2 (2:1)
Branky Znojma: Bogner, Šálek.

Doma výborně, ale venku se nedaří prolomit smůlu. Na hřištích soupeřů zatím čeká devatenáctka na jaře na první body. Je však pravdou, že proti lídrovi tabulky to Znojmo mělo nesmírně složité, přesto podalo velice solidní výkon. S favoritem utkání hráli vyrovnanou partii do poslední minuty. V utkání šli dokonce jako první do vedení, což ale Vítkovice nezaskočilo. První pětice týmů v tabulce se začíná po prohře našemu týmu vzdalovat.


U17

19. kolo / 1.SC Znojmo FK - MFK OKD Karviná 3:0 (2:0)
Branky Znojma: 13. Hříbek, 24. a 70. Fukal.

1.SC Znojmo FK:Kříž M. - Tofl, Dobrovolný, Hříbek (C), Macan - Tuza (56. Ondrovčák), Ondrák, Kříž J., Flachs (70. Holas) - Fukal (77. Müller), Landšperský.

ROZHOVOR SE KAPITÁNEM ZDEŇKEM HŘÍBKEM A TRENÉREM MIROSLAVEM PAULEM

PODROBNÁ REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ


U16

19. kolo / 1.SC Znojmo FK - MFK OKD Karviná 2:2 (0:1)
Branky Znojma: Švejkar 2.

1.SC Znojmo FK:: Anderle - Kulíšek, Fiala, Dufek, Tóth - Jordán, Procházka, Švejda (53. Matěj), Švejkar - Foist (30. Bálka), Bastl.

Šestnáctka čeká již delší dobu na výhru a čekání trvá i po středečním domácím utkání s Karvinou. Nakonec ale Znojmo bralo přece jen cenný bod vzhledem k průběhu utkání. Vyrovnat se totiž povedlo až v samotném závěru po hrubce hostujícího brankáře Jóby. Náš tým je v tabulce na 11. pozici.

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser - Karviná se představila jako vyspělý celek s výbornou individuální technikou. Byli silní na míči, důrazní, běhaví a v první půli nás jasně přehrávali. Ve druhé půli jsme přidali na bojovnosti, nasazení a vůli. Podařilo se nám zápas dovézt do remízového stavu, z čímž jsem spokojený.


U15

24. kolo / 1.SC Znojmo FK - SK Líšeň 0:3 (0:0)
Branky Znojma: Čech, Bořil, Moravec.

1.SC Znojmo FK: Valenta - Křivánek, Novotný, Kormoš, Rehberger (36. Adámek) - Škarka, Burda, Moravec, Koch (23. Novák) - Bořil, Čech (55. Turek)

Velmi nespokojený byl po utkání s Líšní trenér Václav Dvořák. Nejen s výsledkem, ale i předvedenou hrou. Soupeř byl po celý zápas lepší a Znojmo se nedostalo takřka do jediné dobré možnosti. V první půli náš tým ještě držel šanci alespoň na bod, v té druhé ovšem třikrát inkasoval. Líšeň se přitom v tabulce nacházela až za Znojmem, nyní má na něj z dvanácté pozice už pouze tří bodovou ztrátu.

Trenér Znojma Václav Dvořák - Soupeř zvítězil zaslouženě, za celý zápas jsme si nevytvořili kloudnou brankovou příležitost. Odvedli jsme šlompácký výkon.


U14

24. kolo / 1.SC Znojmo FK - SK Líšeň 1:1 (1:1)
Branky Znojma: Veselý.

1.SC Znojmo FK: Pigal (36. Novotný) - Slabý, Bohdálek, Šimka (56. Urban), Sivera (50. Chaloupka) - Dolejší (50. Beneš), Pacula, Kochan, Stupár - Merhaut, Veselý.

Papírové předpoklady mírného favorita nesplnila ani čtrnáctka, ovšem narozdíl od starších kolegů brala alespoň bod za remízu 1:1 a drží tří zápasovou sérii neporazitelnosti. Znojmo stále drží v tabulce velmi solidní pátou pozici.

Trenér Znojma Libor Palička - V zápase, ve kterém jsme byli mírným favoritem jsme svoji roli nezvládli. Po šancích na obou stranách a po vyrovnaném průběhu utkání se body zaslouženě dělily.


U13

24. kolo / 1.SC Znojmo FK - SK Líšeň 15:5
Branky Znojma: Kaššai 5, Kohoutek 5, Bohatý 2, Daniel, Citterberg, Pospíšil O.

1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg, Čech - Peřinka, Neumann, Novák, Daniel, Beno, Ošťádal, Bohatý, Bauer, Turek, Citterberg, Kohoutek, Kaššai, Pospíšil O., Vespalec, Pospíšil V., Cabák

Znojmo navázalo na výhru z minulého kola a velmi spolehlivým a týmovým výkonem přehráli Líšeň. Vše se odehrávalo pod střeleckou taktovou Kaššaie s Kohoutkem, oba nastříleli po pěti brankách. Třináctka tak byla jediným týmem, který dokázal ze znojemských mládežnickým celků o víkendu vyhrát.

Trenér Znojma Miroslav Turek - Podali jsme spolehlivý a kolektivní výkon. Hráči k utkání přistoupili zodpovědně. Hráli jsme kombinačně velmi dobře a zaslouženě jsme zvítězili.


U12

24. kolo / 1.SC Znojmo FK - SK Líšeň 2:11
Branky Znojma: Auer, Prodělal.

1.SC Znojmo FK: Hřebabecký, Polepil - Kašpárek, Špaček, Janík, Szwieczek, Gold, Vlček, Tumurbaatar, Svitok, Morong, Auer, Vašina, Zapletal, Cabák, Frühauf, Prodělal, Stehlík, Ondra.

Výsledek sice na první pohled vypadá jednoznačně, úplně tomu tak však na hřišti nebylo. Znojmo totiž zahodilo několik velkých šancí, a i proto se ve skóre dívalo na Líšeň s velkým odstupem.

Trenér Znojma Jiří Kotlán - Selhali jsme v zakončení, máme v tomto velké problémy. Kdybychom jsme dali více branek, byl bych s výkonem spokojený. Jde však vidět posun ve hře, je potřeba stále pracovat a zlepšovat se

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies