FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Doma suverénní devatenáctka, stoprocentní také U15

Z n o j m o - Mládežnické soutěže už pomalu směřují do svého finiše. Mladší kategorie čeká poslední soutěžní víkend, starší pak ještě pár zápasů. V minulém týdnu se dařilo jako obvykle svěřencům trenéra Kafky z U19. Velmi úspěšná ale byla i U15, která zvládla vítězně středeční i nedělní utkání a připsala si tak stoprocentní úspěšnost. Více už v článku.

 
 
 

U19

25. kolo / 1.SC Znojmo FK - FK Fotbal Třinec 5:1 (1:1)
Branky Znojma: Kolařík 2, Kirschner, Slavík, Hrazdílek

1.SC Znojmo FK: FK: Konvalina - Kunst, Hrazdílek, Pokorný, Morong - Kolegar (46. Sokol), Slavík, Kolařík, Vala, Borovec (65. Nehyba) - Kirschner (70. Bula).

Zápas devatenáctky na jaře doma? Stoprocentní jistota výhry. Svěřenci trenéra Kafky nezaváhali ani v posledním domácím utkání sezóny a rozstříleli Třinec vysoko 5:1. V závěru ligy se pak náš tým pokusí venku ještě zabojovat o čtvrtou pozici. Momentálně je na šestém místě.

Trenér Znojma Róbert Kafka - V prvním poločase jsme nehráli dobře. Ve druhém, z naší strany kvalitním poločase jsme soupeře přehráli a vyjádřili jsme převahu i brankami. Po dlouhé době se do hry vrátil Sokol, který byl přínosem.


U17

26. kolo / 1.HFK Olomouc - 1.SC Znojmo FK 3:0 (2:0)

1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Tofl, Hříbek, Dobrovolný, Macan (63. Holas) - Kříž J., Ondrák, Fukal, Flachs (63. Tuza) - Ondrovčák (55. Halkoci), Landšperský.

Šéftrenér SCM Miroslav Steinhasuer - Utkání jsme prohráli během prvních deseti minut, kdy jsme obdrželi dvě laciné branky po hrubých, individuálních chybách. Poté jsme převzali inciativu, hrálo se na jednu bránu, ale brankové příležitosti jsme si nevytvořili. Po hře vabank jsme v závěru obdrželi třetí gól.

29. kolo / Slezský FC Opava - 1.SC Znojmo FK 0:0

1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Kříž J., Dobrovolný, Hříbek, Macan - Tuza (67. Švejkar), Ondrák, Fukal, Flachs - Ondrovčák, Landšperský.

Trenér Znojma Miroslav Paul - Opava na jaře předvádí výborné výkony, proto si bodu ze soupeřova hřiště cením. Po celé utkání jsme pozorně bránili a domácí jsme pustili do minima šancí. I my jsme měli své šance, největší asi Švejkar, který v závěru nastřelil boční síť. Hrálo se v úmorném vedru a hráči si sáhli až na dno, za to zaslouží pochvalu. Měli by si uvědomit, že pouze takto lze dosáhnout na bodové zisky.


U16

26. kolo / 1.HFK Olomouc - 1.SC Znojmo FK 1:2 (1:2)
Branky Znojma: Vávra, Procházka.

1.SC Znojmo FK:: Kubejka - Jordán, Svoboda, Švejda, Kulíšek - Matěj, Procházka, Bastl (75. Šmíd), Švejkar - Vávra, Bálka.

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser - Sehráli jsme dosud nejlepší utkání na jaře. Opět v kombinované sestavě jsme předvedli obětavý, bojovný výkon s obrovskou chutí vyhrát. S výsledkem i s předvedenou hrou jsme spokojený, vyhráli jsme zaslouženě

29. kolo / Slezský FC Opava - 1.SC Znojmo FK 1:1 (0:0)
Branky Znojma: Švejkar

1.SC Znojmo FK:: Trmal - Jordán, Švejda, Svoboda, Kulíšek - Matěj, Bastl, Procházka, Švejkar - Bálka, Vávra.

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser - Domácí mužstvo nás v první půli, i díky nepříjemnému větru zatlačilo. Opavští si vytvořili dvě brankové příležitosti, při kterých nás podržel brankář Trmal. Naopak ve druhém poločase jsme si vytvořili více příležitostí my, vstřelili jsme branku a spoustu dalších šancí jsme zahodili. Domácí mužstvo poté vyrovnalo a zápas tak dospěl k zasloužené remíze.


U15

29. kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Sparta Brno 2:0 (0:0)
Branky Znojma: Burda, Švarc.

1.SC Znojmo FK: Koukal - Turek, Kormoš, Novotný, Rehberger - Koch (46. Kochan), Čech, Moravec, Novák (60. Blažíček) - Švarc, Burda.

Trenér Znojma Václav Dvořák - První poločas byl z obou stran ospalý, v podstatě bez střely na bránu. Ve druhém poločase se nám podařilo po standardní situaci vstřelit úvodní branku, což na mančaft zapůsobilo velmi pozitivně. Výkon se rapidně zlepšil, hráči si začali věřit a svůj výkon korunovali druhou brankou, kterou vstřelil po přihrávce Blažíčka Švarc.

27. kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Vysočina Jihlava 2:0 (2:0)
Branky Znojma: Burda, Moravec.

1.SC Znojmo FK: Valenta - Rehberger, Kormoš, Novotný, Škarka - Turek (59. Koch), Burda, Moravec, Novák (59. Blažíček) - Bořil, Čech

Asistent trenéra Znojma Zdeněk Mička - K vítězství jsme dokráčeli díky většímu důrazu v osobních soubojích a standartním situacím, ze kterých jsme vstřelili obě branky. I soupeř měl své příležitosti, ale neproměnil je. Utkání mělo velmi kvalitní úroveň a my jsme všichni rádi, že jsme porazili tým z vyšších pater tabulky.


U14

29. kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Sparta Brno 1:2 (0:1)
Branky Znojma: Merhaut.

1.SC Znojmo FK: Pigal - Beneš (36. Šimka), Bohdálek, Pacula, Sivera - Slabý (36. Chaloupka), Kochan (55. Urban), Dolejší, Stupár - Veselý, Merhaut.

Trenér Znojma Libor Palička - Ve velmi vyrovnaném utkání, kdy obě mužstva předváděla velmi kvalitní a bojovný fotbal jsme tentokrát tahali za kratší konec. Soupeř rozhodl utkání brankou roku této soutěže.

27. kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Vysočina Jihlava 2:2 (1:1)
Branky Znojma: Pacula, Merhaut.


U13

29. kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Sparta Brno 8:7
Branky Znojma: Kaššai 5, Ošťádal, Stašková, Vespalec.

1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg, Čech - Pospíšil O., Peřinka, Neumann, Novák, Daniel, Beno, Ošťádal, Bohatý, Bauer, Turek, Citterberg, Vespalec, Kohoutek, Pospíšil V., Kaššai, Cabák, Stašková.

1.SC Znojmo FK - FC Vysočina Jihlava 4:8
Branky Znojma: Neumann, Stašková, Bauer, Kaššai.

1.SC Znojmo FK: Čech, Šnepfenberg - Gold, Cabák, Peřinka, Neumann, Novák, Daniel, Beno, Ošťádal, Bohatý, Bauer, Turek, Citterberg, Kohoutek, Stašková, Kaššai.


U12

29. kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Sparta Brno 0:18

1.SC Znojmo FK: Stehlík, Polepil - Kašpárek, Janík, Čížek, Szwieczek, Gold, Štancl, Tumurbaatar, Hřebabecký, Auer, Vašina, Cabák, Frühauf, Prodělal, Ondra, Štancl, Bojanovský, Špaček.

Asistent trenéra Znojma Oldřich Helebrant - Trápí nás neproměňování šancí. Jen v jednom miniutkání jsme měli v prvním poločase nespočet 100% brankových příležitostí. To se odráží na výsledku, který je pro nás daleko nepříznivější, než kdybychom šance proměnili. U kluků se to poté odráží na psychice i hře, proto jsou výsledky takové. Chlapci hrát fotbal umějí, ale musí si začít věřit.

27. kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Vysočina Jihlava 4:23
Branky: Kohoutek 2, Vašina, Auer.

1.SC Znojmo FK: Polepil, Hřebabecký - Kašpárek, Čížek, Janík, Bojanovský, Gold, Tumurbaatar, Svitok, Auer, Vašina, Kohoutek, Cabák, Frühauf, Prodělal, Špaček, Vlček.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies