FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 příp: Švejkar čtyřmi asistencemi dirigoval výhru nad Třebíčí

U19 příp: Švejkar čtyřmi asistencemi dirigoval výhru nad Třebíčí Z n o j m o - Ve fotbalových utkáních jsou samozřejmě nejvíce na očích góly, ovšem neméně podstatní jsou i ti, kteří je připravili. A připsat si čtyři gólové asistence za jedno utkání, to je vskutku speciální počin. Jiří Švejkar právě v přípravě proti Třebíči takového věci dosáhl. Naše devatenáctka zvítězila 6:3 a mladý ofenzivní hráč byl i díky této bilanci ústřední postavou. Za zmínku ale také stojí dvě branky obránce Zdeňka Hříbka. Zkrátka a dobře generálka na ligu se povedla.

 
 
 

Třebíč - 1.SC Znojmo 3:6 (1:3)

Branky Znojma: 15. Garčic (Švejkar), 18. Z. Hříbek (Švejkar), 27. Z. Hříbek (Švejkar), 70. Dúcký (Švejkar), 75. Halčišák, 80. Landšperský (J. Kříž)

Sestava: Šurkala - Z. Hříbek, Švejda, Pelán, Ondrák - Garčic, Halčišák, Fukal, Švejkar - Landšperský, Fessl
Náhradníci: J. Kříž, Dúcký, Procházka

V sobotu 15. srpna čeká na naši kategorii U19 první mistrovský zápas, kdy doma přivítá HFK Olomouc. Generálku na tento start obstaralo utkání s Třebíčí. A především po ofenzivní stránce se velice povedlo, o čemž svědčí šest branek v síti soupeře.

Trenér Luděk Zlámal k utkání

V posledním přípravném utkání bohatém na góly jsme kromě výpadku od 55. do 70. minuty byli aktivnější a fotbalovější. Domácí vyvíjeli snahu především v rychlých protiútocích. V naší hře se objevily herní situace, které nacvičujeme v tréninku a za to patří pochvala celému týmu.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies