FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hráči a funkcionáři z řad mládeže podpořili dobrou věc!

Hráči a funkcionáři z řad mládeže podpořili dobrou věc! P R Á Č E - Spolek Matky v běhu společně s fotbalovým klubem FK Práče, se kterým spolupracuje i naše mládež a využívá hřiště tohoto klubu ke svým potřebám zorganizovali skvělou věc. Tříkrálový běh pro Lucinku. Sobotní odpoledne na hřišti v Práčích bylo moc příjemné a této charitativní akce se zúčastnili i někteří hráči a funkcionáři klubu, kteří tuto dobrou věc podpořili.

 
 
 

V sobotu se na hřišti FK Práče uskutečnil charitativní běh pro Lucinku. Hlavního běhu v délce 4,5 km se zúčastnilo více jak 250 běžců a další zúčastnění se vydali na tuto trasu procházkou. Děti měli také svoji běžeckou trať, kde se jich sešlo více jak 100. Výtěžek ze startovného a další dobrovolnické příspěvky z této akce se přehouply daleko přes částku 100.000,- Kč. Celým programem provázel známý fotbalový bavič Petr Švancara, k poslechu hrála kapela Cauliflower Band.

1. SC Znojmo-mládež, spolek zde mělo také své zastoupení. Hlavní závod běželo několik hráčů našich barev. Z řad funkcionářů se do hlavního běhu zapojili trenéři přípravkových kategorií, konkrétně trenér U9 Peter Balta a trenér U10 Tomáš Knötig, který nám sdělil ihned po závodu své dojmy. "Po silnici, kde se běželo byly nápisy "dupej", ale bohužel ani ty mně nepomohly k lepšímu výkonu." Na otázku jak se na trať dlouhou 4,5 km připravoval a zda se těší na další ročník, odpověděl Tomáš Knötig v humoru. "Trénoval jsem se asi tak, že jsem si včera večer dal dvě piva a padesát kliků. Byla to skvělá akce pro dobrou věc, na příště více potrénuju a hlavní závod vyhraju."

Ve všech kategoriích měla naše mládež stopu. V hlavním závodě si doběhl pro 4. místo kapitán kategorie U19 Tomáš Navrátil. V kategorii do 13 let zvítězil Aleš Krčil (U13). Na bedně v kategorii do 10 let se umístil Petr Kadlec (U10), nakonec z toho bylo 3. místo. V kategorii do 6 let si také můžeme napsat úspěch, jelikož vítězkou se stala Laura Oklešťková, dcera Tomáše Oklešťka, hráče 1. SC Znojmo a zároveň trenéra předpřípravky. Další zúčastnění za klub byli např. Tomáš Balta a Adam Karásek (U9), Lukas Maršalík (U10), Antonín Minařík (U11), Petr Šuba (U14) či Jan Paul (U15). Na akci byli vidět další hráči našeho klubu, jako např. Václav Křenecký (U13), Josef Chromík (U12), Jakub Burdel a Aleš Pavlík (U9). S výše uvedenými se zde objevili i někteří rodiče, kteří se do této akce zapojili a děti na tuto akci přivezli, tudíž i jim patří velké poděkování.

Tomáš Navrátil (kapitán U19) se v cílové rovince dostal na krásné čtvrté místo v charitativním běhu pro Lucinku.
Aleš Krčil (U13) vítěz kategorie do 13 let v běhu na 600m.

Petr Kadlec (U10) vítěz kategorie do 10 let v běhu na 300m.
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies