FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Takové zápasy vás posouvají, příprava proti prvoligovému dorostu Baníku

Takové zápasy vás posouvají, příprava proti prvoligovému dorostu Baníku J a r o s l a v i c e - Na start letní přípravy měla naše devatenáctka naplánováno utkání proti osmnáctce Baníku Ostrava. Souhra okolností ale znamenala, že jsme se nakonec ve čtvrtek postavili proti prvoligové devatenáctce, respektive kombinovanému týmu U18 a U19. Nemusíme vám psát, že šlo o velice kvalitního soupeře. Nechceme říct, že výsledek byl úplně druhořadý, ale stěžejní byla kvalita zápasu, a ta pro nás byla i přes prohru 0:5 na vysoké úrovni.

 
 
 

Příprava U19: 1. SC Znojmo - Baník Ostrava 0:5 (0:0)

Vzhledem k tomu, že teploměry v těchto dnech soutěží, kam rtuť vyšplhá nejvýše se zápas rozehrál až od 18:00. To už bylo v Jaroslavicích celkem příjemně a pod Jaroslavickým zámkem panovala solidní fotbalová atmosféra. Na skvělé připraveném trávníku hrál prim prvoligový dorost Baníku. V první půli se však i díky zákrokům Kuby Ryšavého neprosadil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

Do druhého dějství nasadil Baník pod dohledem Radka Slončíka nových jedenáct Vlčáků a skóre se začalo hýbat. Soupeře jsme ale tak trochu nastartovali sami. Z našeho útočného autu jsem totiž pustili Baník do úspěšného brejku. Ostravané nakonec v průběhu druhé půle přidali ještě čtyři branky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

Zatímco Baníku soustředění pomalu končilo, naše grupa se chystala na soustředění do Bystřice pod Pernštejnem v zádech, jak říkal i trenér František Havlík, s regulérně dobře odehraným zápasem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies