FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Příprava devatenáctky minulostí, vzhůru na ligu

Příprava devatenáctky minulostí, vzhůru na ligu Z n o j m o - Letní přípravu, i když venku to aktuálně vypadá spíše jako na podzim, má náš starší dorost zdárně za sebou. Čtyři přípravné zápasy, soustředění a tradiční letní dril, zkrátka krásná fotbalová kombinace.

 
 
 

Čtyři testovací duely měli svěřenci kouče Františka Havlíka na programu před startem nového ročníku Moravskoslezské dorostenecké ligy. Hned na úvod to byl test poněkud kvalitnější, než se plánovalo. Místo osmnáctky Baníku jsme si to ťukli rovnou s prvoligovém dorostem. Výsledek nakonec nahrál favoritovi, ale jde především o výkon, který špatný i přes výsledek rozhodně nebyl.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

Další zápasy už ale nepřinesly tak velké nadšení v tvářích trenérské štábu. „Druhý poločas proti Skalici byl z naší strany bez tempa, bez emocí, bez ochoty pracovat jeden za druhého a rvát se o každý metr hřiště. Někteří hráči si musí uvědomit, že si nejdou zahrát fotbal – obrovské množství ztracených míčů na vlastní obranné polovině, kdy jdeme do kličky 30 metrů před vlastní bránou, či dáváme těžkou a riskantní přihrávku přes osu hřiště v témže prostoru – to není cesta, která povede k bodům,“ hodnotil například po porážce se slovenským týmem. Po předchozím výsledkovém nezdaru s muži Ivančic to byla třetí prohra v řadě a i když jsme na začátku zmiňovali, že je důležitý především výkon, nějaká ta výhra v přípravě se přece jen hodí. Nakonec přišla v generálce proti mužům Okříšek a kouč si pochvaloval i tolik chybějící energii. „Měli jsme po většinu zápasu dobrý pohyb a z týmu byla konečně cítit energie, bojovnost a komunikace. Kluci si také na závěr přípravy sáhli na vítězství, což je po třech prohrách důležité,“ kvitoval.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

Jak se říká mládí vpřed a pro náš kádr to bude platit i v MSDL. Kdyby jsme dali dohromady věkový průměr manšaftu, vyšlo by nám možná velice zajímavé číslo. Jsme zvědavi jak se kluci pod vedením už ostříleného stopera Ondry Čížka v druhé lize povedou. Odstartujeme v sobotu doma proti béčku Slovácko, což rozhodně na přátelské báčko vypadat nebude.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies