FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U17: Americké dostaveníčko a počítání absencí

U17: Americké dostaveníčko a počítání absencí Z n o j m o - Do prvního sobotního mistráku se společně s devatenáctkou samozřejmě vrhne i naše U17. Tým vedený Patrikem Korčákem a Petrem Čechem měl přípravu, která je v těchto končinách poněkud neobvyklá. Proč? Protože jsme se v přáteláku střetli i s americkým Dallasem. A počítali jsem také padlé, v zápase v Ivančicích se zranil jeden z klíčových hráčů - Denis Kurdějovský.

 
 
 

Hledá se nový hroťák. I tak by se mohlo nazvat přípravné období našich borců. David Matula nabral směr Přímětice a tak se v útoku hojně testovalo. Nakonec to vypadá, že hlavní starost o střílení gólů padla na kapitána Vaška Daniela, který se ze středu zálohy posunul dopředu a stal se nejlepším střelcem přípravy. Sekundovat by mu na křídlech bude znojemská střela Dominik Matajs a novic v našem týmů David Rojka, který ukázal svoji šikovnost i proti americkému Dallasu. Takže útočný trojzubec velmi zajímavý. Zálohu by měl řídit loňský šéf U15 Petr Šuba.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

Napříč dorostem se ale musíme vypořádávat i s řadou zranění, neradi bychom se v tomhle ohledu stali druhým Arsenalem. Počítání padlých se bohužel nevyhnulo ani sedmnáctce. Vysokorychlostní expres Dominik Kurdějovský si v zápase proti Ivančicím v souboji s brankářem zlomil nohu a tohle je tedy ztráta obrovská. Půl roku mimo hru.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

„Spoustu situací jsme se snažili řešit konstruktivně. Jediné co bych hráčům směrem dozadu vytkl, byly již zmiňované standardní situace, kde musíme zapracovat na lepší organizaci, komunikaci, zodpovědnosti jednotlivých hráčů a dohrávání situací až do úplného konce. To je věc, na které před mistrákem určitě ještě zapracujeme,“ komentoval vítěznou generálku proti Tasovicím trenér Patrik Korčák.

První mistrák čeká na U17 v sobotu od 12:45 na domácí půdě. Na Čafce vyzveme po zápase devatenáctky Slovácko B. Počasí už se opět vrátilo do letních linek, ideální příležitost zajít se odpoledne podívat na zajímavý fotbálek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies