FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojemští Vlci opět v akci, fotbal, voda, soustředění

Znojemští Vlci opět v akci, fotbal, voda, soustředění Z n o j m o - Nejen naše dorostenecké a žákovské týmy absolvovaly soustředění v rámci letní přípravy. Na týmový kemp vyrazil i náš nejstarší přípravkový tým. Ano, Znojemští Vlci jsou zase v akci. A užili si vše, co k létu náleží, fotbal, horko, bazén a zase nějaké ty nové zážitky.

 
 
 

Ještě než vyrazili svěřenci trenérů Petera Balty a Alexe Cheredy na soustředění, čekal je úvodní týden přípravy otevíracím pondělním přáteláčkem proti naši dvanáctce. „Zápas dopadl výborně, nikdo se nezranil, bylo to dobré utkání, výsledek není důležitý. Kluci si vyzkoušeli různé herní pozice, určitě to splnilo účel,“ kvitoval Peter. A protože fotbalu není v létě nikdy dost dvojnásob, ve čtvrtek následoval zápas proti domácí špičce - Sigmě Olomouc. „Tento tým patří k nejlepším v republice, na Planeo cupu skončil na druhém místě. Zápas se odehrál v Kobylí, Sigma zde měla soustředění. Utkání se hrálo na třikrát třicet minut. Po dvou třetinách jsme vedli 3:2, v závěrečné části už byla přece jen znát únava. Olomouc vyrovnala a v závěru po našich zbytečných chybičkách strhla vedení na svoji stranu a zvítězila 7:4, což je proti tak silnému soupeři dobrý výsledek,“ chválil kouč.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

A pak už přišel zlatý hřeb týdne, odjezd na soustředění do Koněšína, na které se Vlci sešli i s parťáky z Jihlavy. „Celý týden jsme zakončili soustředěním nebo dá se říct takový kempem, který byl hodně stmelovací. Vše se odehrálo v Koněšíně s Jihlavou, se kterou jsme měli i společné tréninky,“ nastínil znojemský lodivod a došlo samozřejmě i na vzájemné zápasy. „První utkání jsme ve formátu 7+1 vyhráli 5:3. Nedělní utkání už jsme tolik nezvládli, byla cítit únava, prohráli jsme těsně 5:6.“ Na soustředění to ale nebylo jen o fotbale, hlava si od něj občas také musí odpočinout. Vítaným prvkem byla samozřejmě voda, jak pro osvěžení, zábavu, tak pro regeneraci, s níž je plavání dobrým kamarádem. „Měli jsme bazén, vyzkoušeli jsme si také přehradu. V pondělí jsme měli dopoledne ještě lehoučký trénink, odpoledne bylo ve znamení různých sportů - tenis, volejbal, stolní tenis, nohejbal.“ A celkový resultát? „Náramně jsme si to užili. S úvodním týdnem přípravy jsme byli my trenéři náramně spokojení. Kluci poslouchali a nevznikl žádný konflikt,“ uzavřel trenér Peter Balta.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies