FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hrát pod umělým osvětlením je zážitek, říká střelec Rosťa Šamánek

Hrát pod umělým osvětlením je zážitek, říká střelec Rosťa Šamánek Z n o j m o - Angažmá na jihu Moravy evidentně Rostislavu Šamánkovi svědčí. Posila ze Sokolova v úvodních dvou ligových zápasech přidala vždy po gólu. Proti Karviné otevřel skóre ofenzivní hráč již v osmé minutě a byla to branka vskutku parádní. Jeho trefa nás držela v naději až do 81. minuty, kdy se bohužel povedlo karvinskému týmu srovnat.

 
 
 

Rosťo druhý zápas, druhý gól, pro tebe osobně určitě skvělý start do sezóny...
Pro mě určitě a vcelku i pro tým, protože máme čtyři body. Karviná ukázala v druhé půli velkou kvalitu, myslím, že bod váhu má.

Říkáš, že bod sice váhu má, ale je to ztráta?
Ztráta to pro nás je, poněvadž jsme dostali gól v 81. minutě. Jinak si musíme dát ruku na srdce, že druhý poločas jsme byli horším týmem, remíza byla zasloužená.

Byla alespoň trochu úleva, že se hrálo v sedm hodin z hlediska počasí?
Úplně bych neřešil počasí, protože bylo stejně úmorné. Ale večerní zápasy mají své kouzlo, druhá půle se hrála pod světly, a i když jsme dostali branku, tak to byl zážitek jak pro nás, tak pro fanoušky.

Čítám, že na první domácí zápas ve Znojmě tě přijela podpořit i rodina a kamarádi?
Měl jsem tu přítelkyni, tátu, bratránky, nechtěl bych na někoho zapomenout. Podpora byla skvělá.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies