SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

U19: Utkání s Baníkem nabídlo zajímavou podívanou

U19: Utkání s Baníkem nabídlo zajímavou podívanou Z n o j m o - Moravskoslezská série utkání pokračovala pro devatenáctku po venkovním zápase s Vítkovicemi domácím duelem proti Baníku Ostrava B. Už v kláních proti Sigmě B a Zlínu B naši hráči ukázali, že dokáží hrát vyrovnané partie i se špičkou ligy, byť to nakonec na body nestačilo. Proti Baníku však přišla i zasloužená odměna v podobě remízového výsledku.

 
 
12.kolo, pátek 18.10.2024
1.SC Znojmo-mládež - FC Baník Ostrava B  1:1  (0:1)
Branky: 56. Pet. Šuba - 13. Glamoš.
ŽK: Š. Kříž, Pet. Šuba - Prepsl, Bitta, Graclík.
Rozhodčí: Vařacha - Bodeček, Laštůvka.
1.SC Znojmo-mládež: Plicka - J. Kosmák, T. Drozd (c), Souček, M. Brzobohatý, Rolník, Š. Kříž, Petr. Šuba, Durda, Bernát, Matajs (66. J. Olšanský, 90+3. Malina).
FC Baník Ostrava B: Bitta - Pinkas, Mechl (c), Graclík, Imrich (85. Hrnčárek), Prepsl, Hnilica (67. Rataj), Kyselý, Hanák, Synevych, Glamoš (67. Doležel).

Komentář k zápasu

Filip Štěpánek, David Řepa, Filip Prycl, Ivan Dzhuhan. To je jen takový náhled, s kolika absencemi se musel vypořádat před zápasem s Baníkem náš trenérský štáb, přesto se mu povedlo složit sestavu, která odehrála se soupeřem skvělé utkání. „I přes četné absence jsme dokázali navázat na povedené utkání ve Vítkovicích a sehrát s kvalitním soupeřem dobrý zápas. Bylo důležité, že jsme po zbytečně inkasovaném gólu přečkali následný tlak Baníku bez další branky, v závěru 1. poločasu jsme pak byli nebezpeční i směrem nahoru,“ potvrdil trenér František Havlík a naznačil i vývoj utkání. Hosté se po rychlém protiútoku dostali do vedení, který však posléze nedokázali navýšit a hra se postupně začala měnit v rovnocennou bitvu.

Energie a chuť s výsledkem něco udělat byla na našich borcích patrná i ve druhé půli a když se nám po standardce povedlo zásluhou Petra Šuby vyrovnat, ještě se znásobila. „V poločase druhém jsme si pomohli povedenou standardkou, oba týmy pak mohly utkání strhnout na svou stranu. Vyložených šancí měli více hosté, my jsme pak byli nebezpečnější v závarových situacích v boxu soupeře,“ uvedl kouč, který pochválil výkon brankáře Šimona Plicky, který nás skvělými zákroky několikrát zachránil od pohromy. „Předvedl výkon vysoce nadstandardní,“ ocenil a dodal. „V celkovém kontextu jsme pak s bodem spokojeni a určitě si ho vážíme, kdy nám kluci předvedli velmi slušné výkony.“ Nyní nás čeká cesta do Třince, který se sice trápí a v tabulce má pouhé tři body, to však nic nemění na tom, že to bude velmi nebezpečný soupeř, zvláště pak v domácím prostředí.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): I přes četné absence jsme dokázali navázat na povedené utkání ve Vítkovicích a sehrát s kvalitním soupeřem dobrý zápas. Bylo důležité, že jsme po zbytečně inkasovaném gólu přečkali následný tlak Baníku bez další branky, v závěru 1. poločasu jsme pak byli nebezpeční i směrem nahoru. V poločase druhém jsme si pomohli povedenou standardkou, oba týmy pak mohly utkání strhnout na svou stranu. Vyložených šancí měli více hosté, my jsme pak byli nebezpečnější v závarových situacích v boxu soupeře.

V celkovém kontextu jsme pak s bodem spokojeni a určitě si ho vážíme, kdy nám kluci předvedli velmi slušné výkony, Šimon Plicka v bráně pak výkon vysoce nadstandardní.

Aleš Mooc (trenér Baníku B): Pořád se nedokážeme vyrovnat se silovou hrou soupeře, kdy prohráváme většinu soubojů 50 na 50. Z toho vyplývají i šance a závary soupeře před naší brankou. Dostáváme mnoho gólů po standardních situacích a zápas ve Znojmě nebyl výjimkou. Přesto jsme utkání mohli zvládnout mnohem lépe, ale bohužel jsme ani jednu z našich šancí za vyrovnaného stavu neproměnili.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies