SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

7+4 minuty od výhry, nakonec jen bod vinou penalty

7+4 minuty od výhry, nakonec jen bod vinou penalty Pár minut jsme byli od další výhry 1:0, jenže domácí TJ Unie Hlubina v 83.minutě vyrovnala z penalty a byť jsme měli v zápase celkově převahu, vezeme si domů jen bod. Další duel sehrajeme doma proti FC Zlín B netradičně v sobotu 2.11. od 14:00. Přijďte nás povzbudit!

 
 
13.k. 3.MSFL, sobota 26.10.2024
TJ Union Hlubina - 1.SC Znojmo FK  1:1  (0:1)
Branky: 83.Förste (pen.) - 15.Abreu De Sá Vilela
ŽK: 73.Badalyan - 53.Carneiro Rodrigues, 54.Duraes De Sousa (asistent), 82.Da Cruz Do Rosario
Rozhodčí: Adam Slováček - Petr Mayer, Tomáš Malý - Pavel Budovič (4R)
Delegát: Jan Prokop
TJ Union Hlubina: Bílý – Dybal, Nevřela, Förster, Janjuš, Badalyan (87.Perrette), Badošek (67.Skopal), Sotorník (87.Ligač), Hrušovský, Šindler /K/, Macíček (59.Látal)
Trenér: Zdeněk Skotnica
1.SC Znojmo FK: Da Cruz Do Rosario – Narciso Francisco, Carneiro Rodrigues /K/, Silas (60.Samper Caimanque), Dias Teixeira (71.Pettenon), Abreu De Sá Vilela, Carungal (71.Bissula), Ieseanu, Da Silva Dias (90+1.Zanette), Ferreira Viegas, Mendes (90+1.Rocha Santos)
Trenér: Jorge António Rosa Casquilha
Počet diváků: 153
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Celý zápas můžete ze záznamu vidět zde:

Ohlasy

Jose Antonio Rosa Casquilha, trenér 1.SC Znojmo FK: "Bylo to utkání, ve kterém jsme v prvním poločase začali velmi dobře, vedli jsme 1:0 a měli jsme další skvělou příležitost skórovat do odkryté branky a zvýšit na 2:0, bohužel se nám to nepovedlo. V prvním poločase se nám podařilo ovládat hru s míčem, i přes menší rozměry hřiště, což bylo pro náš styl hry velmi nevýhodné. Ve druhém poločase jsme měli větší potíže dostat se k soupeřově brance. Soupeř rozbil hru a přinutil nás snížit obrannou linii přímým fotbalem, který hrají. Pak jsme museli ovládat hru bez míče, což jsme zvládli dobře, chyběla nám kvalita v následném přechodu do útoku a vdosažení druhé branky. Bohužel jsme dostali gól z penalty, která nás připravila o 2 body... rozhodčí také nebyl v nejlepší formě... Nakonec jsme získali 1 bod z venku, ale nejsme spokojeni..."

 
Zápasový servis

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies