FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

To byla panečku pohostinnost, Znojemští Vlci zakončili sezónu turnajem ve slovenské Rožňavě

To byla panečku pohostinnost, Znojemští Vlci zakončili sezónu turnajem ve slovenské Rožňavě Z n o j m o / R o ž ň a v a - Naše desítka má za sebou úspěšnou sezónu, Znojemským Vlkům se dařilo na všech frontách. Mezi nejzářivější úspěchy patří umístění v TOP 10 na Planeo cupu mezi českou elitou, za zmínku rozhodně stojí ovládnutí okresního přeboru starších přípravek a řada medailí z domácích i mezinárodních turnajů. A jak vydařenou sezónu zakončit? Co takhle dalším turnajem, tentokrát na Slovensku.

 
 
 

Poslední červnový víkend znamenal pro naši U10 další turnajové dobrodružství, které bylo zároveň i ukončenou sezóny. „Přijali jsme pozváni na turnaj do mého rodného města - Rožňavy. Bylo to náročné na organizaci, museli jsme sehnat autobus, zařídit ubytování, což dnes nestojí málo peněz. A především děkuji rodičům, kteří jeli s námi a museli si vzít volno, velice si toho vážím. Všichni jsme si to náramně užili,“ popisoval trenér Peter Balta. Vlci do turnaje vyslali dva týmy, v Rožnavě se totiž konaly rovnou dva turnaje - pro U10 a U11. „Turnaj se nám povedl, výkony byly neskutečné, hráli jsme jak v mladší (U10), tak starší kategorii (U11). V sobotu skončily oba naše týmy první,“ hodnotil úvodní den turnaje kouč.

V neděli se pak rozhodovalo o medailích. U11 hrála play-off. „Bohužel jsme natrefili na Šumperk, kterému se sobota nepovedla a skončil čtvrtý, a prohráli jsme 0:2. Kluci ze Šumperka byli o rok starší a převyšovali nás fyzicky i výškově. Ve skupině o 5. až 8. místo už jsme ale nenašli přemožitele,“ vysvětloval znojemský lodivod a připojil i výsledek výběru, který hrál turnaj ve své věkové kategorii. „V desítkách se v neděli vytvořila nová skupina a hrálo se prakticky odznova. Kdybychom vyhráli poslední zápas nad Košicemi, byli bychom první, takhle jsme skončili druzí kvůli horšímu skóre právě za Košicemi,“ komentoval stříbro.

Pokud je vám Rožňava jako pořádající tým povědomá, máte pravdu. Slovenští kamarádi u nás totiž v zimě byli na domácím halovém turnaji Lenza cup. Nyní jsme jim tedy návštěvu oplatili a bylo o nás opravdu prvotřídně postaráno. „Dostali jsme VIP stan společně s Rožňavou. Guláš, občerstvení, vše zdarma. Podmínky, které nám pořadatelé turnaje vytvořili, byly parádní, chtěl bych jim za to moc poděkovat. Budeme jim to v budoucnu muset nějaký způsobem oplatit,“ uzavřel povídání Peter Balta.

VÝSLEDKY TURNAJE U10: 1. SC Znojmo - Junior Košice 2:0 (Burdel, Karásek), 1. SC Znojmo - Košice 1:0 (Karásek), 1. SC Znojmo - Spišské Bystré 4:0 (Šimon Heger 2, Matouš Heger, Šustáček), 1. SC Znojmo - Rožňava 1:0 (Burdel), 1. SC Znojmo - Rimavská Sobota 4:0 (Burdel 2, Brtník, Šustáček), 1. SC Znojmo - Galaktik 0:0, 1. SC Znojmo - Bardějov 2:0 Piskač, Balta), 1. SC Znojmo - Rožňava 5:0 (Brtník 2, Tavaly, Toifl, Šustáček)

VÝSLEDKY TURNAJE U11: 1. SC Znojmo - Krompachy 2:1 (Brtník, Plechatý), 1. SC Znojmo - Šaca 4:0 (Tavaly, Štrombach, Karásek, Balta), 1. SC Znojmo - Blažice 0:0, 1. SC Znojmo - Turňa 2:0 (Brtník, vlastní), 1. SC Znojmo - Rimavská Sobota 0:0, 1. SC Znojmo - Rožňava 4:0 (Piskač, vlastní, Plechatý, Štrombach), 1. SC Znojmo - Košice žlutá 1:0 (Burdel), 1. SC Znojmo - Košice žlutá 1:1 (Balta), 1. SC Znojmo - Blažice 1:0 (Šimon Heger), 1. SC Znojmo - Šumperk 0:2

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies